Biff? Nope!

i kväll lagade jag för första gången en maträtt ur kändis-vegan-kocken Tal Ronnens kokbok som jag beställde strax innan jul. Tal lagar lyxig veganmat med mycket smak och mycket fett. Jag har hoppats att recepten i boken ska göra min kära fästman mer positiv till att äta veganskt hemma och i kväll lyckades jag över förväntan, Ted tyckte att maten var grym och det var den. Jag gjorde Tals Peppercorn-encrusted portobello fillets with yellow tomato béarnaise and mashed potatoes. Det var ganska komplicerat, tog över 2 timmar och hade antagligen varit roligare om jag inte varit jetlaggad. Men i alla fall efter att jag rostat tomater i ugn, marinerat portobellos, tillrett såser och skalat potatis så hade jag en grym middag. Och Ted älskade den. Boken The conscious cook finns på Adlibris och rekommenderas hittills varmt för den som vill imponera. Några recept finns också på Tals sajt.

Kommentarer

One Comment

Post a comment

Trackbacks & Pingbacks

  1. My kind of beef « Under The Green

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS