Det här är sååå gott. Stek en hackad gul lök i kokosfett eller olja några minuter i en kastrull, tillsätt Anna Skippers sojastrimlor ”chicken style” och stek i ca 5 minuter. Tillsätt halverade champinjoner, några matskedar god gul curryblandning (min är från CaféEight men det finns bra på vanliga matbutiken eller så kan man göra egen!) och 1 burk kokosmjölk. Koka, smaka, salta och tillsätt mer curryblandning om det behövs.

Ätes med råris, eller något matgryn, skivad banan och gärna ångkokt broccoli.

Ps. Varför steka i kokosfett? – För att kokosfett är mycket motståndskraftigt i samband med uppvärmning. Olivolja och andra oljor omvandlas till härdat fett/transfettsyror vid ganska låg värme – kokosfettet tål 198 grader.

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
  1. januari 20, 2010

    Nä men fy fan!
    Banan i mat är inte ok asså.
    Varm banan luktar ju så illa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS