Middag på Brasserie Le Rouge. Förrätt: Stekt surdegsbröd med oliver och grönsaker. Varmrätt: Tryffelgrönsaker med polenta. Dessert: Hallonsorbet.

Gott, men lite side dishes-känsla. Bäst var tryffelgrönsakerna. Plus för mycket trevligt bemötande angående veganismen. Något jag tycker att alla Melker Anderssons restauranger har, många hovmästare tvekar när man ringer och frågar om de kan göra en veganmeny men på alla restauranger i F12-gruppen säger de direkt självklart och anstränger sig med maten. 2 thumbs up för det!

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS