Majsbiffar från boken Vego Paradiso. Färdigt på 40 minuter och sååå gott. (tror att barn skulle älska dessa) Jag åt dem med pitabröd, avokado, tomater och tomatsalsa. Koka 5 stycken potatisar till de är mjuka, mosa dem med 2 msk olivolja, blanda i 2 dl majs, 1 hackad gul lök, 1 dl vetemjöl och 2 pressade vitlöksklyftor.

Forma biffar och stek dem på medelvärme i några minuter!

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
  1. februari 9, 2010

    Jävlar vad gott!!!

  2. februari 9, 2010

    ja de var underbara! åt även dagen efter med sweet chilisås och det var magiskt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS