Jag har haft två alla hjärtans dagar. En med min älskling. Och en med fina vänner, jag bjöd dem på vegansk hallonmousse och Sofias brownies som jag toppade med gojibär.

Jag freestylade för att göra moussen som blev grym. Mixa 1 paket frysta hallon, ca 2 dl sojagrädde (jag använde soya topping cream som har tjockare konsistens och påminner om vispad grädde), ca 1/5 dl ljus agavesirap och några matskedar rapsolja. Mixa väl tills det är moussigt, fördela i fina glas och ställ i frysen i en halvtimme. Riv lite mjölkfri choklad över eller servera med färska hallon.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS