Japanska nudelrätten Ramen är såå god, särskiljt nu när det är kallt. I min 100% ekologiska middags-ramen hade jag purjolök, champinjoner, ingefära, chili, lime och vitkål. Och så använde jag grymma ekologiska nudlar av råris och wakame-alger från King Soba som gör väldigt fina förpackningar + Shoyu från Reneé Voltaire och Émile Noëls sesamolja. Tillagningsanvisningar för Ramen finner ni hos Sofia!

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS