Jag är larvigt förtjust i så kallad soul food (som jag trots det inte äter så ofta) Men jag smälter alltid vid tanken, lyssna här: sweet potato croisettes, lima beans in cream, fried corn, macaroni and cheese, fried green tomatoes, mashed potatoes, roasted asparagus, creamy spinach, asparagus shortcake.

Soul food är kanske inte något som förknippas med att vara vegan, även om det borde. Det finns ju mängder av grymma grönsaksrecept och vegansk macaroni and cheese kan vara magisk. Hur som helst så skriver Alicia Silverstone på The Kind life idag om den amerikanska kocken Bryant Terry som gör gör just vegansk soul food och precis har kommit ut med en ny bok vid namn Vegan soul kitchen. Finns på Addis!

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS