En del av er kanske inte tycker att linser låter så väldigt spännande, men då har ni inte testat min pasta med belugalinser och spenat!

Koka valfri pasta och belugalinser (svarta linser) i varsin kastrull. Linserna behöver koka ca 20 minuter. Värm olivolja i en stekpanna och lägg i schalottenlök, minst 3 pressade vitlöksklyftor, fryst hackad spenat, 1 paket havregrädde, lantbuljong, salt och peppar. När spenaten tinat och allt har blivit varmt lägger du i de kokta linserna och kokta alt. konserverade vita bönor samt några teskedar näringsjästflingor (innehåller massa b-vitaminer och ger en ostig smak). Låt det bli varmt. Servera med pastan och gärna med några färska babyspenatblad också.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS