Jag älskar så kallade ”fina råvaror” och inte minst att snobba mig med fina grönsaker eftersom det blir så mycket godare med dem. Gjorde en fantastisk pasta för någon vecka sen efter shopping på Östermalmshallen.

Bryn hackad schalottenlök, några rivna vitlöksklyftor och röd hackad chili (ta bort kärnorna!) i massa olivolja. Lägg i brysselkål (ÄLSKAR brysselkål), grön sparris och skivad fänkål, strö över lantbuljong och häll över havre -eller sojagrädde. Koka, hacka i färsk persilja. Salta, peppra och låt grönsakerna bli lagom mjuka (inte för länge! grönsakerna ska vara al dente) häll i kokta/konserverade borlottibönor och låt dem bli varma. Krydda med näringsjäst. Servera med pasta och en god sallad. Perfekta fredagsmiddagen.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS