Koka upp 7 dl vatten, lägg i 1/5 morot i stora bitar och några skivor färsk ingefära, låt koka upp och sänk värmen lite. Lägg i en halv röd lök i stora bitar och några vitlöksklyftor. Koka i 2 minuter. Lägg i broccolibuketter, skivad fänkål, purjolök, halverade champinjoner och trattkantareller (finns torkade). Koka i 5 minuter, tills grönsakerna är lagom mjuka. Ät i en fin skål och riv över mer ingefära och lite smulade norialger.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS