Tempehburgare med ciabattabröd. Toppings: stekt lök, Cheezly mozzarella-style, avokado, soltorkade tomater och vanliga tomater. Blanda äggfri majonäs med tomatpurée till dressing.

Tempeh består av kokta, krossade och fermenterade sojabönor.

Rosta ciabattabröden i ugnen med olivolja på.

Vegochips från Tyrrells

Renée Voltaires mjölkfria chokladpluppar i lösvikt +

Goda frukter i ugn =

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS