Koka en god pasta, jag har fått en ny favorit, Zetas Strozzapreti. Mixa vitlöksklyftor, färska babyspenatblad, näringsjäst (för ostsmak), pinjenötter, havssalt och olivolja till pesto. När pastan är precis nykokt och varm häller du ner sojamatlagningsgrädde i den och blandar i peston. Servera med färska spenatblad!

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS