Högst upp på min inköpslista just nu finns hårprodukter från brittiska Tara Smiths linje. Jag använder Pureologys schampo och balsam, som jag är mycket nöjd med, men är ändå jättesugen på att testa dessa som verkar fab och är betydligt billigare. (Om inte annat så har jag hört att det ska vara bra att byta schampo ibland)

Alla produkter i Tara Smiths serie är gjorda av ekologiska och miljövänliga ingredienser och är helt veganska. De innehåller inte parabener eller något artificiellt.

Schampo och balsam finns i fyra varianter ”Feed the root” för torra hårbottnar, ”Big Baby” för känsliga personer, ”Straight away” för de med rakt hår och ”C Curls” för lockar. I stylingserien finns ett serum fullt av omega-6 fettsyran GLA, en glansspray av ekologisk apelsin och en stylinggelé med havsalger. Härligt!

Kan köpas på Bodycare2000.com eller Cultbeauty.co.uk

Ps! Frisören Tara Smith har bland annat jobbat på Sex and the City-filmen och har  Demi Moore, Patricia Arquette, Lindsay Lohan, Anna Friel, Angelica Huston, Marisa Tomei och Rosario Dawson på kundlistan. Därav den fyndiga taglinen: Tested on film stars not on animals.

Annonser

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
  1. mars 19, 2010

    Grönt

  2. mars 19, 2010

    yes mycket

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS