I kväll äter vi Peppartäckta portobello-fileér (inget kött är inblandat!) med potatismos och gul tomatbearnaise, som jag har lagat några gånger nu och som blir lättare att göra och godare för varje gång. Den här gången använde jag den här ek-rökta pepparn till fileérna. (det grymma receptet finns i helveganska kokboken The Conscious Cook)

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS