Polentagratäng med blomkål, ärtor, majs, sparris och Seitan. Är jättegod och passar urbra som mysig söndagsmiddag eller som en varmrätt till påskbuffén. Receptet finns här! Använd den här måttomvandlaren om du inte har köpt en sån här.

God till polentagratängen eller som grym sidorätt på påskbordet är denna varma och festliga sallad. För att göra den sauterar du skivad salladskål i olivolja tills den är mjuk. Mot slutet tillsätter du några matskedar pinjenötter, tranbär och god balsamvinäger, låt allt bli varmt. Servera ljummet i fin skål.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS