Restaurangen Pure Food and Wine är helt vegansk och helt raw food-baserad. Ingenting värms eller processas och det är en upplevelse att äta här vare sig man är vegan eller inte. Kockarna som startat Pure Food and Wine var tidigare välrenommerade kockar på mer traditionella köttrestauranger men insåg hälsofördelarna med rå vegansk mat. Restaurangen ligger i mysiga och lugna kvarter nära Union Square, är snygg och har en urmysig innergård. Väggarna är dekorerade med fina bilder på glada djur.

Vi var där på lunch och testade portobello och hampaburgare med cashewost (alltså ost gjord av cashewnötter), nötkroketter, tacosallad, avokado shake, apelsinjuice som pressats med skalet och deras ekologiska öl som var så god. All mat var god men jag tycker att portobelloburgaren var grymmast, testa den om ni kommer hit!!

Atmosfären var grym på Pure food and wine, trevlig (och snygg) personal och god mat som jag tror överraskar de flesta. Skulle helt klart bli stammis här om jag var New York-bo.

Ps! Självklart jättehälsosamt och dietvänligt.

Annonser

Kommentarer

One Comment

Post a comment
  1. eanie #
    april 29, 2010

    Kul att ni tog er dit, och ännu hellre att ni gillade det. Jag instämmer helt, även om hampaburgaren vi åt (vet inte om det var samma) inte var det godaste jag ätit i raw food-väg, men allt annat fick toppbetyg.
    Gillade också Candle 79 och Candle Café (m fl). mer New York till Sverige!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS