Goooood. Använd en stor kastrull. Sautera 2 schalottenlökar och 3 vitlöksklyftor i rapsolja tills det blir mjukt, riv ner färsk bladspenat, gärna fullvuxen och kraftig men baby funkar också, slå över en dl vitt matlagningsvin och en tesked god buljong. Låt vinet koka in nätt och jämnt i spenaten medan du steker delade champinjoner och blötlagda torkade karl johan-svampar i en stekpanna vid sidan av. När vinet är nästan helt inkokt i spenaten rör du ner champinjonerna och några matskedar havregrädde. Salta, peppra och blanda samman med nykokt pasta. Rosta pinjenötter lätt i en torr stekpanna som du också blandar i. Servera med god bönsallad i en skål vid sidan av för lite extra proteiner!

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS