…på Valborg så klart! Portobellosvampar är jättegoda att grilla och det finns massvis av marinader att variera mellan. Här är en mycket enkel basic-marinad: Blanda olivolja, balsamvinäger, 1 krossad vitlöksklyfta, salt, peppar och torkade kryddor, till exempel basilika, oregano, timjan, mejram. Ta bort stammarna på svamparna och låt dem ligga i marinaden i minst 30 minuter. Pressa svamparna mellan hushållspapper innan du grillar dem, annars rinner oljan ner i grillen och det slår lågor.

Servera med guacamole eller som hamburgare!

Kommentarer

One Comment

Post a comment

Trackbacks & Pingbacks

  1. Tweets that mention Årets första grillning « Under The Green -- Topsy.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS