Den här kronärtkocksdippen blir otroligt god och är väldigt enkel att göra. Ätes gärna med majschips som en liten förrätt eller som snacks. Så här gör du till ungefär 4 personer:

Mosa en burk konserverade kornärtkockshjärtan med en gaffel och blanda dem med ca 2,5 dl äggfri majonnäs (det bästa är om du har en burk Vegenaise från Follow Your Heart eftersom den är överlägset godast men andra märken funkar också), pressa i en liten vitlöksklyfta och ställ in i ugnen på 200 grader i ca 30 minuter, tills toppen har fått lite färg. Strö över paprikakrydda och servera med majschips eller endiveblad.

PS. Ett tips är att Vegenaise som inte säljs i Sverige finns att beställa på Vegan Essentials som skeppar hit!

Kommentarer

4 kommentarer

Post a comment
  1. maj 14, 2010

    så uunderbart god!!

  2. maj 17, 2010

    mmmmm mumis humsi!!

  3. maj 17, 2010

    SÅ god.

Trackbacks & Pingbacks

  1. Tweets that mention Kronärtkocksdipp « Under The Green -- Topsy.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS