Tofu scramble är fräschare och godare än scrambled eggs och kan varieras en massa.

Blanda en halv dl pinjenötter, 1 kruka basilika, några matskedar olivolja, några matskedar vatten, 1 nypa salt och 1 tsk balsamvinäger i en mixer och mixa till en lös och såsig pesto.

Halvera och skiva 1 halv rödlök, hacka 2 vitlöksklyftor och bryn i olivolja. Lägg i 3 hackade tomater, stek tills allt blivit mjukt. Krossa ett paket tofu med en träslev till lagom bitar. Lägg i stekpannan, bryn, häll sedan över peston och blanda samman allt. Låt peston koka in en aning. Servera!

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
  1. maj 17, 2010

    Så jävla gött!
    Jag vill ha mer!
    Trist bara att värden var så packad när hon lagade maten så vi kommer aldrig få reda på den hemliga ingrediensen.

    Faaaaannnn!!!!!

Trackbacks & Pingbacks

  1. Tweets that mention Tofuscramble med pesto « Under The Green -- Topsy.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS