Igår var jag på inflyttningskalas hos min vän Gustav. Han bjöd på vegansk pizza och vegansk Ceviche. Det var mycket gott och cevichen passar utmärkt till alla kommande sommarpartyn.

Man gör den så här:

Blanda olivolja, pressad lime, lite vitvinsvinäger, finhackad koriander, havssalt och röd hackad chili (med borttagna kärnor). Lägg sedan i hackad avokado, färska champinjoner, färsk gul lök och gurka. Låt det stå i kylen över natten så att smakerna blandar sig och servera sedan i små fina glas.

Tack Gustav för mat och recept ♥

Kommentarer

5 kommentarer

Post a comment
  1. maj 17, 2010

    Vilken fest det var!
    Kryddorna ville inte sluta leva i munnen.
    En kavalkad av färger och intryck.
    Man ville trycka på pausknappen för att kunna ta in varje sekund av smaker men det gick ju inte.
    En karusell av smaker och en färgpalett som fick mig gråtfärdig.
    Det är nästan så jag längtar till julen 2011

  2. maj 17, 2010

    svar till Svass Tratten 30+

    kul att maten gjorde sådant intryck. ”A” blev dock ledsen att det inte framgår att hon hjälpte till att hacka. Kanske något om perfekt skurna bitar?

  3. maj 17, 2010

    Jag skiter i vem som hackar bara maten blir klar.

  4. maj 18, 2010

    Såg väldigt gott ut, skriver ut och sparar inför sommarens grillfester:)

  5. maj 19, 2010

    härligt Henrik🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS