Pappardellepasta, vegobacon (tex: Cheatin rashers som är veganska), sojamatlagningsgrädde, grön färsk sparris (just nu finns gotländsk sparris i flera butiker – den är fantastisk), Cheezly vegansk edamerost.

Koka pappardellepasta, när det är en minut kvar av koktiden lägger du ner sparrisen och låter den koka med den sista minuten.
Medan pastan kokar: Klipp vegobacon i bitar och bryn i en stekpanna i lite olivolja, häll 1 dl sojagrädde över baconen och låt stå tills pastan är färdig. När du hällt av vattnet från pastan, blandar du ner den och sparrisen i pannan med baconen och sojagrädden. Riv över en dl riven cheezly ost, blanda runt. Krydda med flingsalt och nymald svartpeppar.

Kommentarer

One Comment

Post a comment
  1. maj 31, 2010

    Om ändå jag fick vara en sparris i rätten.
    Det ser så gott ut så jag orkar inte.
    Du får 500 kr för den, lätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS