Lagom mycket pasta (jag föredrar alltid vanlig spagetti), 1 ekologisk citron, 1 paket sojamatlagningsgrädde, 1 liten ruta noriblad, havssalt, svartpeppar, avokado, 1 rödlök, 1 burk röd tångkaviar.

Koka pastan. Skrubba citronen i varmt vatten. Riv skalet, halvera och pressa 1 msk citronjuice ur ena halvan. Klyfta den andra halvan. Värm försiktigt upp sojagrädden i en kastrull. Smula eller riv i noribladet, tillsätt hackad rödlök, citronjuice, tångkaviar, salt och peppar. Rör om, sjud någon minut, stjälp ner pastan i såsen och blanda runt. Servera pastan med skivad avokado på och riv över citronskal. Och massa mer svartpeppar!

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
  1. juli 8, 2010

    Ser grymt ut. Åh, har drömmar om en avocado och kaviarpasta som jag åt innan jag blev vegetarian. Smakar det alls liknande kaviar?

  2. juli 9, 2010

    ja! det smakar som kaviar fast med lite mildare eftersmak, jättegott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS