Redwoods veganska fiskpinnar, goda hamburgerbröd, toppings man gillar, avokado är grymt, tofu cream cheese, tomatpure, vegomajjo, vegocheddar etc.

Och världens bästa coleslaw vid sidan av, som man gör så här:

Vispa ihop i en skål – 3 msk risvinäger, 1 tsk ljus agavesirap, 1 nypa salt, 2 msk pressad lime, 1 tsk soja, 1 halv dl rapsolja.
Skiva vitkål och purjo- eller vårlök tunt, blanda ner i skålen och vänd runt i marinaden.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS