Koka Renée Voltaires jättegoda udon-nudlar.

I en liten stekpanna: stek 1 lök skuren i halvmånar och en hackad vitlöksklyfta med ca 1 msk paprikapulver, salt och peppar.

I en annan lite större stekpanna: värm spenat (fryst eller hackad) och skuren salladskål i olivolja. När allt är genomstekt, blanda ner lökblandningen i spenaten och häll sedan över de kokta nudlarna. Vänd runt och låt allt blandas. ÄT!

Kommentarer

3 kommentarer

Post a comment
  1. juli 27, 2010

    Udon är mina favvosar!! Är dom färska eller torkade när du köper dem? Har bara hittat färska hittills i asiatiska butiker…

    tjingeling!

  2. juli 27, 2010

    Torra! från Renée Voltaire, finns ju på NK-Ica tex.
    Kram!

  3. juli 27, 2010

    ps. jag tycker att dessa är helt fantastiskt goda men de är tunnare än många traditionellt japanska udons så du vet ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS