Samma koncept med pillandet. Koka med citron!

Kommentarer

7 kommentarer

Post a comment
  1. Mia #
    augusti 22, 2010

    Smart! Tack för tipset. Detta ska jag pilla med vid nästa kräfttillfälle.

  2. Edanator #
    augusti 22, 2010

    He he! Vi hade precis samma idé. Smakar ju ljusår bättre också, för att inte tala om lukten. Enda problemet är namnet. Kronärtskocksskiva är för långt. Kronskiva? Kronärtsskiva? Kockskiva?

  3. augusti 22, 2010

    Jaaa, vi äter också kronärtskocka på kräftskivor. Verkligen samma koncept, men så mycket bättre på alla plan.

    Och angående namnet på delarna så säger vi kort och gott ”blad”.

  4. Helena #
    september 8, 2010

    Tycker mycket om din blogg men saknar en sökruta!

  5. september 8, 2010

    tack. nu har jag lagt till sök!

  6. ekoenkelt #
    september 24, 2010

    ååh, vart har inläggen tagit vägen? Jag saknar din blogg!

  7. jehanna #
    oktober 16, 2010

    Du har slutat skriva! Synd, synd, synd! Jag som älskar/älskade(?) din blogg!
    Fortsätt, vetja!🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS