Har ni sett att New York Times samlar ihop vegetariska och veganska Thanksgivingrecept från favvokockar och kokböcker på Well’s Vegetarian Thanksgiving? Harvest stuffed portobello, Mini brie and apple quiches, Buckwheat and black kale, Tempeh and wild mushroom fricassee och Maple roasted brussel sprouts till exempel – amerikansk mat när den är som bäst. Eftersom vi är i Sverige tycker jag att allt kan användas till jul eller bara lördagar.

tack @geekboys för tips.

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
  1. Johanna Marteleur #
    november 18, 2010

    Waah! Tack för tipset! Awsome!

Trackbacks & Pingbacks

  1. Tweets that mention Happy vegogiving | Under The Green -- Topsy.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS